Shoparize Product Feed

De mooiste momenten beleef je samen. Onze dierbaren geven onze levens kleur. Afscheid nemen is helaas onvermijdelijk, maar bij SANA geloven we dat onze dierbaren nooit ver weg hoeven te zijn. Onze gedenkartikelen geven jouw dierbare herinneringen een mooie plaats in jouw interieur.

Over ons

Na het verlies van een dierbare zijn wij, Daphne & Rhea met het idee gekomen om SANA op te zetten. Tijdens onze eigen zoektocht naar een passende urn en herdenkingskaars voor ons interieur, kwamen wij er achter dat de keuze beperkt is. Dit resulteerde in het idee om een eigen collectie samen te stellen.


Bij SANA geloven we niet alleen in het herdenken van degenen die we hebben verloren, maar ook in het ondersteunen van individuen op hun reis naar persoonlijke groei en vervulling. Dit doen wij door dankbaarheidsdagboeken en planners aan te bieden.


Ontdek ons gevarieerde aanbod dat aansluit bij jouw levensstijl, en laat ons helpen jouw dierbaren te eren terwijl jij je eigen dromen en doelen nastreeft.

Licht en warmte in huis

Naast de urnen willen wij ook graag licht en warmte in huis halen, ter herinnering aan onze dierbaren. We hebben hiervoor een selectie duurzame geurkaarsen ontwikkeld in samenwerking met een kleinschalig atellier in België. Iedere kaars heeft een speciale boodschap, waardoor je jouw geliefde dichter bij je voelt wanneer je hem brandt. Met een kaars als cadeau kan je iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt gedurende een moeilijke tijd. Ook kan je zelf een passende kaars uitzoeken die jou helpt om de mooie herinneringen van je geliefde te doen herleven.

Persoonlijke groei

De SANA journals helpen bij het bereiken van jouw doelen en dromen in het leven. Het bijhouden van een dankbaarheidsdagboek stelt je in staat om te reflecteren op de positieve aspecten van het leven en bevordert een mindset van waardering. Onze planners dienen als een persoonlijke coach om je dagelijks leven te organiseren.