Ruil & Retourvoorwaarden

Retourzending

Vanaf de ontvangstdatum heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling van SANA retour te zenden. Om gebruik te maken van het retourrecht dient de verzending vooraf te worden aangemeld via info.sanadesign@gmail.com. Vermeld hierbij uw bestelnummer en de reden van retour. Niet aangemelde retouren worden niet verwerkt. Na ontvangst van uw retourverzoek, sturen we u instructies voor het retourneren van het product. De kosten en het risico van retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen. Verpak het product zorgvuldig in de originele verpakking om schade tijdens het retourtransport te voorkomen.

De artikelen dienen ongebruikt en in hun originele staat (inclusief onbeschadigde verpakking) geretourneerd te worden. Uit respect voor uw overleden dierbare kunnen wij geretourneerde producten die reeds gebruikt zijn niet hergebruiken. We vragen om uw begrip en medewerking.

Zodra het product in goede orde retour is ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst op uw rekening teruggestort.