Advies dierenurnen

Dieren urnen

Dieren zijn tegenwoordig onderdeel van ons gezin. Om deze reden verzorgen steeds meer mensen een mooi afscheid voor hun geliefde huisdier. Het is in Nederland mogelijk om uw dier te cremeren in een dierencrematorium. Op deze manier kunt u op een mooie manier afscheid nemen van uw geliefde dier. Bij Sana hebben we urnen waarin u de as van uw dier kunt bewaren als herinnering en rouwverwerking.

Bekijk hier ons assortiment.

 

Materiaal van de urnen van Sana

De urnen van Sana zijn geschikt om in huis neer te zetten. Door met keramiek en aluminium te werken geven de urnen een warme uitstraling die passen in het interieur. De urnen zijn niet geschikt om buiten neer te zetten.

 

Hoeveel as past er in de urn?

De grote van de urn die u kiest is afhankelijk van het doel waarvoor u de urn gaat gebruiken. U kunt ervoor kiezen om alle as in een urn te bewaren. Daarnaast is het ook mogelijk om een klein deel te bewaren, de as te verdelen over meerdere urnen of een gedeelte van de as uit te strooien op een plek met mooie herinneringen.

Wij raden u aan om altijd een gedeelte van de as apart te bewaren, indien de urn stuk gaat.

Bij iedere urn op de website staat aangegeven welke inhoud er in de urn past. Neem dit mee in de overweging van uw keuze. 

Hieronder vindt u ons advies o.b.v. het gewicht van de overledene. Let op dit gaat om gemiddeldes. Om zeker te weten hoeveel as u meekrijgt, kunt u altijd uw crematorium contacten om de exacte hoeveelheid as op te vragen.

Gewicht overledene

Urn volume

Tot 1 kg 150 ML
1 kg - 5 kg 200 ML
5 kg - 8 kg 500 ML
8 kg - 12 kg 1 L
12 kg - 20 kg 1.5 L
20 kg - 40 kg 2.0 L
40 kg - 75 kg 3.0 L
> 75 kg 4.0 L of groter

 

 

Heeft u een vraag?
Heeft u hulp nodig dan kunt u altijd contact met ons op nemen via ons contact formulier of via info.sanadesign@gmail.com.